Зоран Наумовић

Адвокат, Наумовић & Партнери

Рођен је и школовао се у Београду, након чега је стекао високо образовање на Правном факултету у Београду 1992. Основао је 1995. године Адвокатску канцеларију Наумовић & Партнери. Специјализован је за области корпоративног права. Члан је: Адвокатске коморе Србије од 1995., ИНТА Међународне асоцијације за жигове од 2000. године, Америчке привредне коморе у Србији од 2003. године, члан је Италијанске привредне Коморе у Србији од 2017, Оснивач је Фондације Добар Глас која од 2009. помаже младим талентима у Србији у области класичне музике, Члан је Председништва и арбитар у Сталној спортској арбитражи пред Олимпијским комитетом Србије од 2015. године, један је од оснивача и чланова Српске асоцијације менаџера од 2006. године, Члан је међународне Think Танк Организације Еаст West Бридге од 2015. године, члан је Српске блоцкцхаин иницијативе од 2019. године, почасни је члан и правни саветник Српске националне групе Трилатералне комисије оф 2017. године, Члан је Светске Организације Wорлд Миндс од 2019. године, члан је Друштва за вештачку интелигенцију Србије од 2020. године, оснивач је и председник Српског правног друштва 1835 од 2022. године. Течно говори енглески.

Дејан Симић

Адвокат, Симић & Сарадници

Рођен у Кичеву, у Републици Македонији, 24.09.1968. године. Одрастао и школовао се у Београду. Високо образовање стекао је на Правном факултету Универизета у Београду 1997. године, након чега је две године обављао приправнички стаж у Четвртом општинском Јавном тужилаштву у Београду. Године 1999. по остваривању услова, полаже правосудни испит и наставља да ради у Четвртом општинском Јавном тужилаштву до 2000. године када оснива своју Адвокатску канцеларију Симић & Сарадници која покрива широк опсег клијента у областима привредног права, спортског права, радног права и управног права, као и парничних, ванпарничних и кривичних поступака. Председник је сталне спортске арбитраже при Олимпијском комитету Србије и арбитар при Међународној спортској арбитражи у Лозани и ПКС. Редован је члан и активан играч Голф клуба Црвена Звезда. Оснивач је Српског правног друштва 1835 од 2022. године. Течно говори енглески и македонски језик.

Данијел Пантић

Консултант, Еастерн Бридге

Рођен и школовао се у Београду (матурирао у Земунској гимнаизији), након чега је стекао високо образовање на Правном факултету у Београду (1992) уз семестар завршен на Правном факултету у Леиден-у, Холандија. Током студија примио Октобарску награду града Београда за најбољи студентски рад у домену друштвених наука 1988/89. Магистирао на Правном факултету у Београду на теми „Буџет Европске заједнице“ 1995 године. Стекао је научноистраживачко исксутво у Економском инстиуту у Београду и Институту за европске студије где је изабран у звање истраживач - сарадник. Основао је консултантску компанију Еастерн Бридге (раније пословала под именом Еуропеан Цонсултинг Гроуп) 2001 године. Специјализован за области европског, корпоративног и пореског права. Репрезентује компанију у европском комитету за набавке ФЕАЦО Европске федерације удружења менаџмент консултаната. Избрани је члан од 2022 године Извршног одбора Уније послодаваца Србије. Иницијатор је и један од оснивача Српске асоцијације манџера. Члан је Форума за међународне односе Европског покрета у Србији чији је Генерални секретар био у три мандата. Аутор је више од 20 научних радова публикованих у водећим домаћим и међународном часописима на теме европског и фискалног права. Инцијатор је online иницијативе Поезија народу 2020 и аутор две збирке поезије. Изабрани члан Председништва бициклистичког савеза Србије у периоду 2018-2019 и члан Радне групе за активну моблиност. Оснивач је Српског правног друштва 1835 2022 године. Течно говори енглески језик. Служи се холандским језиком.